Blog- Vaše útočisko v srdci Pieninského národného parku

Blog detail

Blog- Vaše útočisko v srdci Pieninského národného parku 15 mar

Blog- Vaše útočisko v srdci Pieninského národného parku

Vitajte v Červenom Kláštore na Zamagurskom dome, kde sa spája pohodlie s prírodou v jedinečnej symbióze. Nachádzame sa v srdci Pieninského národného parku, čo zaručuje nezabudnuteľný pobyt v tesnej blízkosti k nádherným prírodným pokladom.
Zamagurský dom je ideálnym východiskovým bodom na vaše dobrodružstvá v Pieninách.

Pieniny sú jedným z najkrajších kútov na Slovensku, kde sa stretáva nádhera prírody s historickým odkazom. A práve jarné mesiace prichádzajú s novým dychom do tohto úžasného kúzelného miesta.

Jarná prechádzka po Pieninách je ako cesta do ríše krásy a pokoja. Všade okolo vás budete obklopení rozkvitnutými stromami a kvetmi, ktoré sa prebúdzajú zo zimného spánku. Každý krok vás prenesie do nového sveta zelenej harmónie a melódie spevu vtákov.

Prečo vyraziť na prechádzku po známych Pieninských chodníkoch?
Zavedú nás ku krásnym scenériám, skalným formáciám a úchvatným výhľadom na rieku Dunajec. Alebo si zvoľte aktívnejší spôsob objavovania a strávte deň jazdou na bicykli. Cyklochodníky sú súčasťou medzinárodných cyklotrás, ktoré spájajú Slovensko a Poľsko.
Toto prepojenie vám umožní preskúmať nielen miestne krásy, ale aj prejsť hranice a objaviť nové územia a kultúry. Nezabudnite si vziať fotoaparát, pretože príroda tu ponúka nekonečné možnosti pre fascinujúce zábery.
Pieniny ponúkajú scenérie z pohľadu ktorý za iných okolností nemôžete len tak vidieť a to vodnými dobrodružstvami, splavom rieky Dunajec alebo adrenalínovými jazdami raftom.

Takže ak túžite po oddychu od ruchu mesta a chcete sa ponoriť do jarných dobrodružstiev v prírode, neváhajte a vyberte si Pieniny ako svoje miesto úteku.

Tešíme sa na vás a na to, že s vami budeme zdieľať krásy tejto úžasnej prírody!